Countdown

Cat International

Countdown

Countdown neemt het publiek mee in een countdown van echte dans-party- en meezingklassiekers uit de jaren tachtig! Sta klaar voor een echte muzikale sensatie. Een waterval van muzikale juwelen uit het decennium waarin, volgens de echte feestkenners, de mooiste muziek aller tijden is gemaakt. De band bestaat uit zes ervaren en getalenteerde muzikanten.

Met de charmante zangeres Selva Arguello Paz en de charismatische zanger Marco ter Beek is Countdown in staat alle 80’s Hits te brengen van pop tot disco, van soul tot rock. Als klap op de vuurpijl zingt gitarist Tim de krakers van Guns’n Roses en AC/DC in de karakteristieke originele manier. Verder worden hits van artiesten zoals onder andere Madonna, Simple Minds, Irene Cara, Bon Jovi, Van Halen en Cher op een zo origineelgetrouw mogelijke manier gebracht. Ook worden de hits van Nederlandse bodem, zoals Doe Maar, Toontje Lager en Golden Earring, niet geschuwd.

Diverse originele artiesten uit de jaren 80 hebben inmiddels hun waardering uitgesproken voor Countdown, waarvan Duran Duran wel de meest aansprekende is. De leden van Duran Duran hebben in 2012 de uitvoering van Countdown ‘s versie van Duran Duran’s grootste hits uitgeroepen tot beste cover. Countdown is een gegarandeerd succes voor uw evenement zoals dorps- en stadsfeesten, bedrijfsfeesten, festivals, discotheken, kroegen en alle andere gelegenheid waar live muziek op prijs wordt gesteld.

Countdown heeft verschillende showmogelijkheden: Of het gaat om avondvullende entertainment of een show tijdens een festival. Laat u zich vrijblijvend adviseren en breng uw evenement terug naar de sfeer van de glorieuze Jaren Tachtig!

Countdown video

Informatie aanvragen?

  • Met * gemarkeerd, zijn verplichte velden.
  • :
Adresgegevens

Cat International
Dongenseweg 145
5047 SE Tilburg

dini@cat-int.com
+31 (0)13 570 22 55

Privacy Policy

CAT Int. werkt samen met

Brancheorganisaties

buma stemra logo

logo clc vecta

Concept & realisatie

logo supertachtig wit