Katy Perry tribute

Cat International

Katy Perry tribute

De crazy world van Katy Perry…

Katy’s energieke en kleurrijke eerbetoon aan de pop superster KATY PERRY laat U gegarandeerd genieten en dansen op de hits die Katy Ellis U laat horen. De show is gemaakt , geproduceerd met trots, professionaliteit en het hoogste niveau van aandacht voor zelfs de kleinste details.

Laat Katy Ellis U meenemen in de leuk gevormde wereld van suikerspinnen en grote Lollies.

De Crazy wereld van Katy Perry

Katy Ellis is al zangeres voor meer dan een decennium, de ervaring en kennis die ze hierdoor kreeg gebruikt ze om een topshow neer te zetten , vocaal en met een entertainment waarde van zeer hoge kwaliteit, net zoals haar voorbeeld Katy Perry.

Katy Ellis lijkt niet alleen op Katy Perry, maar ze heeft de zelfde maniertjes en energie op het podium als Katy Perry. Haar kleding is speciaal gemaakt in Californie. Sommige van de kledingstukken zijn perfecte replica’s van het origineel. Elke keer als Katy van kleding wisselt krijgt U de muziek te horen van de periode waarin Katy Perry deze kleding droeg. Van Candy Land, Cupcakes loving girl tot de Dark Horse Prismatic tijd.

Deze Katy Perry tribute act zult u ervaren als de onbetwist beste vertolking van Katy Perry in de tribute wereld
De show is 100% life en kan solo geboekt worden of met de fantastische CANDY danseressen en ook met een jonge professionele band . Katy Ellis is zelf een ‘KatyCat’ herself en deze Katy Perry Tribute kent elke Katy Perry song, zelfs de album tracks die nooit zijn uitgebracht. Zij kan aan al Uw verzoeken voldoen.

Informatie aanvragen?

  • Met * gemarkeerd, zijn verplichte velden.
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • :
Adresgegevens

Cat International
Dongenseweg 145
5047 SE Tilburg

dini@cat-int.com
+31 (0)13 570 22 55

Privacy Policy

CAT Int. werkt samen met

Brancheorganisaties

buma stemra logo

logo clc vecta

Concept & realisatie