Bounce

Cat International

Bounce

Is een van onze nieuwe aanwinsten. Ongetwijfeld De beste Europese BON JOVI TRIBUTE.

Over de 12 jarige periode van hun bestaan hebben zij de harten van de BON JOVI fans weten winnen, je kan dat zien bij de vele optredens waar tevreden gezichten van uitzinnige fans bij hun optredens in populaire podia- festivals en gerenommeerde festivals etc.

De charismatische lead zanger Olli Henrich, is het hart van deze energieke show. Hij zingt elke Bon Jovi song uit alle periodes van hun bestaan en dank zij zijn geweldige stem wordt hij in sommige pers recensies zelfs “De betere Bon Jovi”genoemd. (“even the actual Jon Bon Jovi does not sound that genuine…”)

De band wil niet beschreven worden als een typische cover band of de 2e Bon Jovi, maar als BOUNCE waarmee ze het 30 jaar repertoire van BON JOVI’s klassiekers laten horen met een vleugje eigen touch maar altijd met de originele sound en arrangementen.

Wereld hits die rock geschiedenis schreven, rock songs met de energie en kracht om bepaalde emoties op te roepen. En ballads die de harten van veel muziekfans doen smelten. Beginnend met de 1e hit Runaway all-time favorieten zoals “You Give Love A Bad Name”, “Livin’ On A Prayer”, “Keep The Faith”, “Bed Of Roses”, “It’s My Life” of “Have A Nice Day” tot de meeste recente als “We Weren’t Born to Follow” . Dit alles met een goed oog voor detail, op een manier die op de bands lijf geschreven zijn, verschillende originele instrumenten weet BOUNCE bij ieder optreden meer en meer fans te overtuigen om kilometers te reizen om hun te kunnen zien en horen.

Niet alleen alleen de echte BON JOVI fans verklaren de BOUNCE is de absolute
No. 1 Bon Jovi Tribute Band”. Maar er zijn Bon Jovi fans die dat geworden zijn dankzij BOUNCE.

Bounce videos

 

Informatie aanvragen?

  • Met * gemarkeerd, zijn verplichte velden.
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • :
Adresgegevens

Cat International
Dongenseweg 145
5047 SE Tilburg

dini@cat-int.com
+31 (0)13 570 22 55

Privacy Policy

CAT Int. werkt samen met

Brancheorganisaties

buma stemra logo

logo clc vecta

Concept & realisatie