Jive Talkin

Cat International

Jive Talkin

Een uit 7 personen bestaande BEEGEES SHOW. JIVE TALKING Darren en Gary Simmons werden 25 jaar geleden ontdekt bij het TV programma van de engelse ITV zender in het STARS IN THEIR EYES programma. Darren en Gary werden gezien door de BEEGEES toen ze LIVE in het programma een duet met hun deden van TO LOVE SOMEBODY.De reactie van Barry Gibb zegt het allemaal, WOW, FANTASTIC en Maurice Gibb reageerde met ABSOLUTELY BRILLIANT.

In 2014 werd de act uitgebreid met Jack Simmons ,de zoon van Darren om een uit 3 stemmen Harmony te creëren zoals je dat alleen maar kunt met familieleden. De Mix van de stemmen is ongelofelijk. Begeleid bij een fantastische band, incl.een Live strings sectie- De originele en beste BEEGEES tribute band in de wereld werd zelfs nog beter; PERFECT is de beste manier van beschrijven.

Vanaf de mooi georkestreerde klassiekers zoals Words, Massachusetts en How Can you mend a Broken Heart 60’s tot de 70’s Dance klassiekers zoals Night Fever, Staying Alive en meer geeft deze karakteristieke formatie een show waarvoor je naar een zakdoek zoekt of je laat dansen.

Veel mensen beschrijven de HIGHLIGHT van de show het moment dat de drie familieleden samen een prachtige akoestische medley zingen die ook hun vakmanschap bewijst. Jive Talking levert U een onvergetelijk optreden waar U zeker meerdere keren naar terug wilt komen.

Video Jive Talkin

Informatie aanvragen?

  • Met * gemarkeerd, zijn verplichte velden.
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • :
Adresgegevens

Cat International
Dongenseweg 145
5047 SE Tilburg

dini@cat-int.com
+31 (0)13 570 22 55

Privacy Policy

CAT Int. werkt samen met

Brancheorganisaties

buma stemra logo

logo clc vecta

Concept & realisatie